Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota Industries Corporation a legmagasabb pontszámot érte el a CDP felmérésében

A Toyota Industries Corporation a legmagasabb pontszámot érte el a CDP által a klímaváltozással és a víztartalékok biztonságos felhasználásával kapcsolatos felmérésben. A Toyota Material Handling Europe, vagyis az anyacég európai fiókvállalata által végzett tevékenységek nagy mértékben hozzájárultak az előkelő helyezés eléréséhez.

A Toyota Material Handling Europe folyamatos erőfeszítésekkel veszi ki a részét a Toyota Industries Corporation CO2-kibocsátási irányszámainak teljesítésében. Az egyik kifejezetten jó példa a sikeres együttműködésre az LTE (Lift Truck Equipment) targoncaoszlopgyár tetőszerkezetére elhelyezett napelemfarm, amelyet Olaszországban telepített a Toyota Material Handling Hollandia. A napelemfarm közvetlenül csatlakozik a targoncák hidrogénnel és/vagy napenergiával való töltését biztosító állomásokhoz. A Toyota Material Handling Europe ezzel is bizonyítja az alacsony szénkibocsátás elérhetőségét és kedvező áron való beszerezhetőségét azon cégek és vállakozások számára, amelyek előre tekintve hajlandóak az innovációba fektetni.  

„A klímaváltozás lassítása érdekében tett célkitűzéseink kettős célt szolgálnak. Társadalmilag felelős cégként 2050-re azt a célt tűztük ki, hogy teljesen felszámoljuk a tevékenységeink nyomán keletkező szénkibocsátást. Igyekszünk a hasonló elgondolásokkal bíró ügyfeleink fejével is gondolkodni. Így folyamatos technológiai innovációra vagyunk kényszerítve, amely nyomán módszereinket szünet nélkül megújítjuk. Tesszük mindezt azért, hogy maradéktalanul megfeleljünk ügyfeleink jövőbeni elvárásainak is.” – vázolja fel a cég jövőbe mutató üzletpolitikájának alapvetéseit Tom Schalenbourg, a Toyota Material Handling Europe fenntartható fejlődésért felelős igazgatója.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

A Toyota Industries Group 2016-ban alkotta meg „Ideal state in 2050” elnevezésű irányelvét, amelynek alapján a 2016 és 2020 közötti időszakra vonatkozóan alkalmazni kezdte a jelenleg is használatban lévő, „Hatodik környezetvédelmi cselekvési terv” nevet kapott kezdeményezését.

A terv alapján a csoport a következő kezdeményezéseket irányozta elő:

1.     A 2021-es pénzügyi évre a CO2-kibocsátás 10%-os mérséklése a 2006-os pénzügyi év hasonló adataihoz képest (Toyota Industries)

2.     A 2021-es pénzügyi évre az egységnyi CO2-kibocsátás 26%-os csökkentése a 2006-os pénzügyi évhez képest (globális)

3.     A víztartalékokkal kapcsolatos tudatosság javítása és a kockázatok csökkentése valamennyi gyártási helyszínen 

A Toyota Industries Corporation a jövőben is folyamatosan reagál a klímaváltozás okozta nehézségekre, és kiemelt problémaként kezeli a rendelkezésre álló víztartalékok takarékos, illetve észszerű felhasználását. A vállalat nemzetközi környezetmegóvó tevékenységével tekintélyes mértékben hozzájárul a fenntartható társadalom kialakításához.

A CDP-eredményeket hivatalosan a 2018-as japán CDP-jelentés közzétételekor jelentették be január 22-én. További információ a Toyota Industries Corporation sajtóközleményében olvasható

Ez is érdekelheti

Tekintse meg targoncáinkat

Fenntartható fejlődés

Közösen biztonságosabbá tehetjük a folyamatokat, többet tehetünk környezetünkért, és optimalizálhatjuk az üzleti folyamatokat.

Tudjon meg többet
Illusztráció, ahogy két ember tartja a kulcsot

Egészséges munkahely

A 2016/2017-es kampányban az EU-OSHA szervezettel karöltve dolgozunk azért, hogy minden korosztály számára biztosíthassuk az egészséges és produktív munkakörnyezet. 

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >