Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota és a Microsoft együttműködésének eredménye, a logisztikai feladatok digitalizálása

A CeMAT és a Hannover Kiállítás interaktív bemutatóinak köszönhetően az ügyfelek betekintést nyerhetnek abba, hogy miképpen segítik a jövő technológiái az üzleti folyamatok optimalizálását.

A Toyota Material Handling Europe egyik célja az anyagmozgatási megoldások és szolgáltatások piacvezetőjévé válni. Ennek érdekében a cég jelentős összegeket fektet a technológiába és a digitálizáció útján való előrehaladásba. A targoncák hatékony működtetésének egyik alappillére a hálózatok kiépítése, amely egyben a Toyota Service Concept elgondolás fontos részét is képezi. A TSC a Toyota Production System szervizközpontú elgondolásának alapjaként működik. A Toyota Material Handling mindig „lean-központú” megközelítést alkalmazott a szervizelés területén, így sokkal átgondoltabb tervezési tevékenységet végezhet, illetve nagyobb hozzáadott értéket állíthat elő, ami kevesebb selejttel jár. A telematikai rendszerek hatékonyan alkalmazhatók a szerelők felkészítésére és munkájuk támogatására is. A Toyota által a Microsoft közreműködésével kifejlesztett T-Stream szervizeszközben mindezek a funkciók megtalálhatók, és a szerelők már most használják is az új rendszert.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

„Kiemelt együttműködő partnerünkként a Microsoft részt vesz egyik fontos álmunk valóra váltásában, amely nem más, mint az, hogy a targoncák prediktív szervizelésével nullára csökkentsük az állásidőt.” – körvonalazta néhány szóval a két cégóriás közös munkájának alapjait Axel Whale, a Toyota Material Handling Europe ügyvezető igazgatója. Mivel a műszaki problémákat még előfordulásuk előtt fel lehet tárni, javul a gépek kihasználtsága, és csökken az állásidejük. „A Microsofttal való együttműködésünk többnyire a technológiai fejlesztésre, szoftverek programozására, valamint a jövőbeli fejlesztési lehetőségek feltárására terjed ki.”

Ha kíváncsi rá, hogy az együttműködés eredményét miképpen hasznosítjuk már most a mindennapi munkában, látogasson meg bennünket a CeMAT 2018 32-es pavilonjában. A „Think like Toyota” bemutató keretében a Toyota Material Handling betekintést enged a Toyota Production System és a lean-központú megközelítés partnerekkel közösen szerzett eddigi tapasztalataiba. A digitális átmenet által a logisztikai üzletág számára elérhetővé váló új lehetőségekkel kapcsolatban a Toyota és a Microsoft közös kiállítása a Hannover Kiállítás 7-es csarnokában kialakított Digital Factory bemutatón tekinthető meg.

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >
Szerviz technikus szervizeli a Toyota targoncát

Szerviz

Olyan szervizcsomagokat kínálunk, amelyek biztosítják vállalkozása folyamatos működését. Hozza ki a legtöbbet targoncáiból. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tudjon meg többet >