Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota elnyerte az EcoVadis „Legaktívabb csoport” díját

A Toyota Material Handling Europe a „Legaktívabb csoport” díjat szerezte meg az EcoVadis 2018-as Sustainable Procurement Leaders Awards díjátadóján, ahol a fenntartható beszerzésért tett vállalati erőfeszítéseket jutalmazták. A díjat azok a cégek kapják, akik elkötelezettséget mutatnak az átláthatóság iránt azáltal, hogy teljesítményüket az EcoVadis rendszerrel mérik és harmonizálják.

Április 10-énPárizsban került sor az EcoVadis Sustainable Procurement Leaders Awards éves díjátadójára, amelynek során a cégek a fenntarthatóság és az átláthatóság területén tett erőfeszítéseik alapján részesültek különféle elismerésekben. A „Legaktívabb csoport” díjat a Toyota Material Handling Europe kapta, amelyet csoportszinten 2012-ben értékelt először az EcoVadis, és azóta már 26 vállalati egységre terjesztette ki. 2017 során megtörtént a cégcsoport négy európai gyárának, 21 országos értékesítési vállalatának, valamint a cég egészének értékelése, amely során tizenegy arany, tizenhárom ezüst és két bronz fokozatú értékelést osztottak ki.

„Nagyon hálás, és egyben büszke is vagyok, hogy egy olyan csapatnak lehetek a tagja, amely Európa-szerte több EcoVadis-elismerésben is részesült. Ez jelentősen hozzájárul ügyfeleink, beszállítóink és dolgozóink bizalmának növeléséhez. Mindez természetesen a következő évi munkánkhoz is hatalmas löketet ad. A folyamatos fejlődést előirányzó Kaizen-elv a Toyota 5 alapértékeinek egyike” – foglalta össze röviden a cég filozófiájának alapvetéseit a díj átvételekor Ralph Cox, a Toyota Material Handling Europe marketing- és értékesítési osztályának felelős elnökhelyettese. „Köszönetet szeretnék mondani a fenntarthatóságért felelős csoportnak a kezdeményezésben tanúsított kiemelkedő szerepéért, amely azzal is járt, hogy folyamatos támogatást nyújtottak mind a 28 európai fenntarthatósági szakértőnknek, akik közös erőfeszítéseink helyi mozgatórugói voltak.”

Az EcoVadis elősegíti a különféle cégek együttműködését a Toyota Material Handling Europe vállalattal. Az átfogó rendszer, valamint a Toyota Material Handling résztvevő vállalati egységeinek éves újraértékelése könnyen hozzáférhetővé teszi a mintegy 150 beszerzési kategóriát értékelő jelentéseket, amelyekben többek között szerepelnek a környezetvédelemre, a munkaerőre, a tisztességes üzletre és a fenntartható beszerzési eljárásokra vonatkozó kitételek is. Az EcoVadis rendszere könnyen használható és áttekinthető fenntarthatósági besorolásokkal és értékelésekkel segíti a cégek munkáját, és vezető nemzetközi vállalkozások, valamint azok mintegy 40 000 partnere alkalmazza 120 országban.

2018.04.12

Ez is érdekelheti

Tekintse meg targoncáinkat

Fenntartható fejlődés

Közösen biztonságosabbá tehetjük a folyamatokat, többet tehetünk környezetünkért, és optimalizálhatjuk az üzleti folyamatokat.

Tudjon meg többet
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >
Illusztráció, ahogy két ember tartja a kulcsot

Egészséges munkahely

A 2016/2017-es kampányban az EU-OSHA szervezettel karöltve dolgozunk azért, hogy minden korosztály számára biztosíthassuk az egészséges és produktív munkakörnyezet. 

Tudjon meg többet >
Mosolygós emberek az irodai folyosón

Csatlakozzon csapatunkhoz

Mindig igyekszünk optimalizálni termékeinket és módszereinket. A kulcs az, hogy olyanokkal dolgozzunk együtt, akik ugyanolyan elhivatottak a logisztika és a technológia iránt, mint mi.

Tudjon meg többet >