Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Integrált telematika: A Toyota elkötelezett az összekapcsolt intelligens targoncák biztosítása iránt

A Toyota elkötelezett az összekapcsolt intelligens targoncák biztosítása iránt

A Toyota fontos bejelentést tett a Hannoveri Vásár keretében megrendezett CeMAT 2018 kiállításon: A tervek szerint 2018 őszétől a cég minden általa gyártott elektromos raktári targoncát a cég piacvezető I_Site technológiáján alapuló, integrált telematikai funkcióval szerel fel.

Ralph Cox, az értékesítésért és marketingért felelős elnökhelyettes ismertette a stratégiát: „Amellett, hogy cégünk világszerte ismert egyszerűséget és hatékonyságot előtérbe helyező (lean) szemléletmódjáról, folyamatosan fejlesztjük magunkat azáltal, hogy logisztikai műveleteinkben új technológiákat alkalmazunk. Napjaink kihívást jelentő logisztikai rendszereiben és a hulladék felszámolásának elősegítése terén nem hagyhatjuk figyelmen kívül az összekapcsolhatóság értékét. A Toyota szeretne érdemben hozzájárulni a hatékonyság fejlesztéséhez és a racionalizált logisztikai műveletek Európa-szerte történő ösztönzéséhez.

A lépés számos előnyt kínál a Toyota ügyfeleinek, mivel így – az adatmegosztási megállapodás által szabályozott módon – elérhetővé válnak az alapvető tevékenységi adatok.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

A kihasználtság a folyamat fontos eleme. A Toyota közel 60 000 jelenleg is működő összekapcsolt intelligens targoncáiból származó I_Site-adatai bemutatják, hogy a legtöbb cég jelentős mennyiségű erőforráspazarlást tud kiiktatni a – jellemzően csak 35%-os – kapacitáskihasználási szint fejlesztésével. Cox hozzáteszi: „Az adatok targoncatervezésre való felhasználása valószínűleg számos ügyfelünknél egyre alacsonyabb követelményszintet eredményez majd a targoncákkal kapcsolatban, ám beszállítóként és üzleti partnerként biztosítanunk kell ezt a megbízható megoldást.”

A másik kulcsfontosságú elem az üzemeltetői és biztonságirányítás. Az anyagmozgatás során bekövetkező balesetek a berendezés és a készlet károsodása, valamint – ami ennél is fontosabb – a sérülések miatt súlyos költségekhez vezetnek. A Toyota I_Site rendszereiből gyűjtött adatok megmutatják, hogy a bevált gyakorlatok alkalmazása és a berendezés működésének nyomon követése jelentősen – akár 70%-kal is – csökkentheti a javítások és károk okán felmerülő költségeket. „Ez egy másik példa arra, hogyan tudjuk segíteni ügyfeleinket a fölösleges költségek elkerülésében” – tette hozzá Ralph Cox.

„Minden ügyfelünkkel szoros együttműködésben dolgozzuk ki a követelményeiknek pontosan megfelelő adatcsomagot, emellett pedig a további elérhető információs csatornák listájáról is választhatnak. Célunk nem csak a piacvezető anyagmozgatási megoldások és szolgáltatások biztosítása – tudásunkat és tapasztalatunkat is szeretnénk megosztani, valamint hozzáadott értékkel növelni ügyfeleink üzleti eredményét.”

A lépés egybevág a Toyota legújabb szervizplatformjának elindításával is amely lehetővé teszi az egymással összekapcsolt targoncák optimalizált szervizelését távoli frissítésekkel és tevékenységalapú karbantartással, így biztosítva rövidebb állásidőt és alacsonyabb költségeket.

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >