Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota BT Reflex E sorozatú tolóoszlopos targoncái elnyerték a Red Dot: Best of the Best díjat

A Toyota Material Handling Europe által tervezett és gyártott BT Reflex E sorozatú tolóoszlopos targonca kapta a legnagyobb elismerésnek számító „Red Dot: Best of the Best” díjat. A szakértőkből álló zsűri kizárólag a kategória legkiválóbb minőséget képviselő termékeit illeti ezzel a nemzetközileg is elismert díjjal.

A BT Reflex E sorozatú targoncák a világ egyetlen, dönthető fülkével ellátott targoncatípusának képviselői, amelyek már bevezetésük óta kifogástalan teljesítményt nyújtanak a magasan lévő áruk mozgatása terén. A magasban elhelyezett tárgyak mozgatására tervezett targonca egyedi, dönthető fülkéje, átlátszó teteje és az emelőoszlop kialakítása folyamatosan remek rálátást biztosít a teherre. A megoldás célja, hogy csökkentse a magasban végzett, ismétlődő feladatok során a kezelőre nehezedő terhet. 

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

„A BT Reflex E sorozat tervezése során szem előtt tartottuk, hogy a lényeg egyáltalán nem a targonca, hanem az azt kezelő ember” – magyarázza Magnus Oliveira Andersson, a Toyota Material Handling Europe tervezési osztályának vezetője.

A Toyota targoncájával kapcsolatban a zsűri elégedetten állapította meg: „A BT Reflex E sorozat tolóoszlopos targoncáit harmonikus tervezés jellemzi, így minden apró részlet tökéletesen kiegészíti egymást. Az alaposan átgondolt funkcióknak köszönhetően a targonca még a magasban végzett rakodási műveleteket is megbízhatóan és kiváló minőségben végzi. A kezelőket a középpontba állító fejlesztői megközelítésnek hála a targonca olyan ergonómiai jellemzőkkel rendelkezik, amelyek jelentős mértékben hozzájárulnak a kényelmes és kimagasló minőségű munkavégzéshez.”

„A Red Dot: Best of the Best díj a kiváló tervezői munka jól megérdemelt elismerése. A díjat elnyerő valamennyi terméket az esztétika és a funkcionalitás innovatív vegyítése jellemzi. A tény, hogy nagyon kevés termék részesült ebben a magas rangú elismerésben, egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a verseny nagyon szoros volt, a kiválasztás pedig szigorú feltételek szerint történt. Őszintén gratulálok az elért sikerekhez” – zárta beszédét a verseny után Dr. Peter Zec professzor, a Red Dot Award alapítója és ügyvezető igazgatója.

Tudjon meg többet a BT Reflex design-ról.

 

2018. 04.11

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Tolóoszlopos targonca a raktárban

Tolóoszlopos targoncák

A nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncák széles választéka nagymértékű gyorsulást és kivételes vezethetőséget biztosít az optimális rakodási munkafolyamatokhoz.

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >