Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota AGV-automatizációs szoftvere, a T-ONE

A Toyota bemutatja új, intelligens AGV-automatizációs szoftverét, a T-ONE-t

A Toyota Material Handling Europe a március 13-a és 15-e között Stuttgartban megrendezett LogiMAT kiállításon mutatta be új, intelligens, belső fejlesztésű automatizációs szoftverét, a T-ONE-t. A T-ONE (Optimise – Navigate – Execute, azaz optimalizálás, navigáció és végrehajtás) mindig egy lépéssel a felhasználó előtt jár – a Toyota egyszerűséget és letisztultságot hangsúlyozó vállalati filozófiájába illeszkedő szoftverrel optimalizálható a hatékonyság és a raktári erőforrások kihasználtsága. A T-ONE a Toyota automatizált megoldásainak legjavát nyújtja: integrálja az ügyfél által alkalmazott eljárásokat, és biztosítja az anyagáramlás teljes átláthatóságát és vezérelhetőségét.

A T-ONE szoftver közvetítő kommunikációs platformként szolgál a Toyota Autopilot automatizált irányítású járművek (AGV-k) és a meglévő infrastruktúrák, például raktárirányítási rendszerek, illetve termékazonosító és más anyagmozgatási berendezések között.

Az intelligens szoftver a műveletek egyszerű méretezhetőségével és a gyors üzembe helyezéssel megbízható és rugalmas üzemeltetést biztosít. Ezáltal a sok járművet mozgósító alkalmazási területeken is használható.

„A T-ONE kulcsfontosságú szerepet tölt be az automatizálásban és a kiemelkedően hatékony műveletek megvalósításában. Az egyenletes munkamenetet és a helyi rendszerekkel való zökkenőmentes integráció segítségével ügyfeleink egy lépéssel közelebb kerülhetnek az automatizálás felé”, fejtette ki Hans Larsson, a Toyota Material Handling Europe Logistics Solutions részlegének igazgatója.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Árumozgatás és a hatékonyság optimalizálása

A T-ONE optimalizálja a rendelések végrehajtását, a járművek útvonalát és kihasználtságát, fenntartva a folyamatosan egyenletes árumozgatást. A rendszer emellett lehetővé teszi a műveletek egyszerű méretezhetőségét. Ha szükségessé válik az árumozgatás felgyorsítása vagy az aktuális műveletek bővítése, könnyedén hozzáadhatunk járműveket a meglévő rendszerhez. Minden szükséges információt megtekinthetünk a grafikus felhasználói kezelőfelületen, ahol a teljesítménymutatókhoz is hozzáférhetünk, ezáltal folyamatosan javíthatjuk a folyamatokat.

Intelligens és gyors navigáció 

A továbbfejlesztett flottakezelésnek köszönhetően a T-ONE mindig a legideálisabb útvonalat választja ki az AGV-k számára, csökkentve ezzel a várakozási időt és a rakomány nélkül megtett utak számát. A járművek optimális kihasználtsága érdekében a teljes flotta irányítása dinamikus úttervezéssel történik a flotta állapotától, a rendelkezésre álló területtől, a tartalék tárolóhelyektől és az aktuális rendelési sortól függően. A T-ONE továbbá a leginkább megfelelő járműhöz rendeli hozzá a rendeléseket, figyelembe véve a teljes képet és a kiszállítási időt.

Biztonságos és pontos végrehajtás

A rendelések intelligens kiosztásának és az optimális útvonal folyamatos újratervezésének köszönhetően az összes rakomány akkor és oda érkezik meg, ahol szükség van rá – pontosan és hatékonyan. A szoftver kommunikál a többi rendszerrel, így mindig pontosan tudja, mikor kell felvenni a rakományokat, biztosítva ezzel a rendelések megbízható és hatékony feldolgozását, illetve az egyenletes munkamenetet és a járművek optimális kihasználtságát.

2018.03.15.

Ez is érdekelheti

Automata megoldások

A raktári targoncák hatékonyságának és rugalmasságának optimalizálásáért különféle automatizálási megoldásokat kínálunk. 

Tudjon meg többet
Toyota Autopilot

Hogyan optimalizálhatja egyszerűen raktári műveleteit automatizált targoncákkal?

Who can afford to waste resource or slow down operations these days? So why not consider automating all repetitive tasks?

Tudjon meg többet >
A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >