Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota saját fejlesztésű lítiumionos akkumulátora

A Toyota bemutatja saját fejlesztésű lítiumionos akkumulátorait

A Toyota Material Handling több éve kínál lítiumionos akkumulátorokokkal felszerelt villástargoncákat, a március 13-tól 15-ig tartó LogiMAT kiállításon Stuttgartban pedig bemutatja új, saját fejlesztésű lítiumionos akkumulátorát, amellyel tovább bővíti a vállalatnál elérhető lítiumionos megoldások választékát.

A lítiumionos választék 2013-as bevezetése óta a Toyota Material Handling Europe az iparág egyik vezető szolgáltatója a lítiumionos akkumulátorral működő villástargoncák terén. 2016-ban az automatikus vezérlésű targoncák és komissiózó targoncák választékát jelentősen kibővítettük. Ügyfeleink azóta számtalan elektromos rakatoló, tolóoszlopos targonca, vontató targonca és ellensúlyos villástargonca közül választhatnak.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Toyota saját fejlesztésű lítiumionos akkumulátora

Az eltelt évek során az ügyfelek élvezhették a lítiumion minden előnyét. Az akkumulátorok lehetővé teszik az alkalmi töltést, így nincs többé szükség akkumulátorcserére, tartalék akkumulátorokra vagy töltőhelyiségekre. Ez a megoldás az energiafelhasználás szempontjából is jóval hatékonyabb, így jelentősen csökkenti mind a CO2-kibocsátást, mind az energiaköltségeket. A lítiumionos akkumulátorok nem igényelnek karbantartást, így maximalizálják az ügyfelek eszközeinek üzemidejét és termelékenységét.

 

 

A Toyota szakértői által kifejlesztett lítiumionos akkumulátor-megoldások lehetővé teszik az akkumulátorok moduláris beállítását. Ez azt jelenti, hogy ügyfeleink a műveleteik szempontjából ideális, megfelelő méretű akkumulátort szerezhetik be. Nem számít, mekkora üzemben kell helytálljon, ez a saját fejlesztésű megoldás hamar megtérül, kisebb és nagyobb alkalmazási területeken egyaránt izgalmas felhasználási módokat biztosítva. Ügyfeleinknek ráadásul 7 éves kiterjesztett garanciát biztosítunk, így az esetleges meghibásodások miatt sem kell aggódniuk

 

2018.03.13.

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Szerviz technikus szervizeli a Toyota targoncát

Szerviz

Olyan szervizcsomagokat kínálunk, amelyek biztosítják vállalkozása folyamatos működését. Hozza ki a legtöbbet targoncáiból. Forduljon hozzánk bizalommal.

Tudjon meg többet >