Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Tonero logóról egy közelnézeti kép

A Tonero HST sikerrel veszi a kerámiaipar által támasztott jelentős kihívásokat

A Cooperativa Facchini Portabagagli (CFP) az olaszországi Modenában tevékenykedő harmadik fél logisztikai szolgáltató vállalat, amely már 40 éve foglalkozik árumozgatással, takarítással, raktári logisztikai feladatok ellátásával, illetve szállítással. A vállalat tevékenysége az ipari szektor számos területét lefedi az Emilia Romagna régióban, az autóipari és kerámiaipari szektortól kezdve a gyógyszer- és húsiparig.

Tavaly márciusban 27 Toyota Tonero HST típusú, 3 tonnás hidrosztatikus targoncát helyeztek üzembe egy helyi kerámiaipari cégnél.  A kerámiaipar egyike Olaszország kiemelten fontos iparágainak, ahol a villástargoncákkal szemben támasztott követelmények igen magasak.  A hidrosztatikus targoncák különösen erőátviteli megoldásaik miatt terjedtek el ezen a területen.

A CFP azért választotta a Toyota Tonero HST targoncákat, mert a kerámiaipari felhasználás szempontjából többféle fontos jellemzővel is bírnak: a beszállás mindkét oldalról lehetséges, szinte teljesen akadálymentes kilátást biztosítanak a fülkéből, karbantartásuk könnyen elvégezhető, a beállítások egyszerűek, és végül, de nem utolsó sorban, a targonca a Toyota páratlan aktív stabilitási rendszerével (System of Active Stability – SAS) szavatolja a kezelő biztonságát.

Andrea Zannoni, a TMH IT területi igazgatója szerint: „A Tonero HST igazán egyedülálló targonca.” „A hidrosztatikus technológiát az SAS előnyeivel ötvözve magas fokú biztonságot és termelékenységet szavatol a kezelő számára. Az olyan nagy kihívást jelentő területeken, amilyen például a kerámiaipar, pontosan ezekre a jellemzőkre van szükség.”

A TMH szűk helyeken is magabiztosan közlekedő Tonero HST járművének haladási iránya gyorsan megváltoztatható, az automatikus fékezésnek köszönhetően biztonságosan lelassítható, és a targonca segítségével a fel- és a lerakodás is jóval egyszerűbb, mint amilyen azelőtt volt.

„Méltányoljuk, hogy a Toyota multinacionális cégként is képes volt felismerni egyedi igényeinket” – tette hozzá Danilo Sarti, a CFP elnöke. „Immáron hat éve használunk Toyota termékeket. A TMH megbízható és rugalmas partnerként mindig segít, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb megoldásokat biztosíthassuk.”

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák kültéri munkavégzésen

Belsőégésű motoros ellensúlyos targoncák

Tonero modellek széles választéka könnyű, közepes vagy akár nagy igénybevételű rakodáshoz tervezve, ezek a targoncák jobb gyorsulást és emelési sebességet kínálnak, ezáltal növelve a produktivitást.

Tudjon meg többet >
SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >