Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Matthias Fischer, a Toyota Material Handling Europe elnöke és Jean-Pierre Sancier, a STEF vezérigazgatója

A STEF és TOYOTA MATERIAL HANDLING EUROPE 4 évre szóló, stratégiai szerződést kötött

Jean-Pierre Sancier, a STEF vezérigazgatója és Matthias Fischer, a Toyota Material Handling Europe elnöke 4 évre szóló, a STEF teljes targoncaflottájának kezelésére kiterjedő európai szerződést írt alá. A Toyota Material Handling Europe ezzel a STEF csoport kiemelt beszállítójává vált, ami azt jelenti, hogy a TMHE lesz a vállalat anyagmozgatási berendezéseket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat, több márkára kiterjedő karbantartást, bérlést stb. biztosító partnere.

A STEF által 2015-ben útjára indított nagyszabású program célja az európai anyagmozgatási üzletág vezetésére vonatkozó üzleti modell megreformálása. A jelentős változásokkal járó program lebonyolítására pályázat útján, piacvezető vállalatok közül választották ki a csoport együttműködő partnerét. A Toyota Material Handling decemberben megnyerte a pályázatot; innovatív és hatékony, a munkafeltételek javítását, a termelékenység fokozását és a karbantartás magasabb szintre emelését célzó szolgáltatási modelljével győzte meg a szakembereket. A Toyota Material Handling Europe a jövőben is jelentős emberi erőforrásokkal segíti a STEF targoncaflottájának kezelését.

Jean-Pierre Sancier, a STEF vezérigazgatója kijelentette: „Globális teljesítményünk szempontjából a jobb anyagmozgatási megoldások kulcsfontosságúak. A STEF a vállalat jövőképe, elkötelezettsége, valamint hatékony és innovatív szervizelési és karbantartási megoldásai miatt választotta fő együttműködő partnerének az élvonalbeli Toyota Material Handlinget. Együttműködésünk immár több éves múltra tekint vissza. A most megkötött stratégiai megállapodás mindkét fél előnyére válik. Jelentős megelégedettséggel tölt el bennünket a TMHE szolgáltatásainak minősége, ami minden bizonnyal hozzájárul majd a projekt sikeres befejezéséhez".

Matthias Fischer, a Toyota Material Handling Europe elnöke: „A STEF a hűtőházi logisztikai megoldások egyik vezető szolgáltatója. Tevékenységéhez elengedhetetlen az anyagmozgatási berendezések magas szintű működtetése és szervizelése.  Az elmúlt évek során nagyon szoros együttműködést sikerült kiépítenünk a STEF-fel, és nagy örömünkre szolgál, hogy a következő 4 évre kizárólagos partnernek választottak bennünket. Célunk, hogy a jövőben is kiváló minőségű, igen termelékeny és innovatív, a várakozásokat magasan felülmúló megoldásokkal álljunk partnerünk rendelkezésére.” 

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >
Emberek targoncát néznek

Fenntarthatósági tervünk

Együtt változást érhetünk el, maximalizálva a biztonságot, csökkentve a környezetre gyakorolt hatást és optimalizálva az üzleti folyamatokat. 

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >