Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Termékfotó a Simai targoncákról

A sikeres együttműködés jegyében a Toyota Material Handling Europe és a SIMAI egyesíti erőit

2016 novemberében a Toyota Material Handling Europe többségi tulajdont szerez az olasz anyagmozgatási piac vezető cégében a SIMAI-ban. A SIMAI vontatótargoncák tervezése és gyártása során alkalmazott innovatív megoldásai és páratlan szakértelme összhangban van a Toyota legújabb stratégiai elgondolásaival, amelyek szerint kültéren és beltéren egyaránt használható anyagmozgatási megoldások teljes választékával szándékozik bővíteni termékpalettáját.

A kezdeti időszakban a Toyota Material Handling a SIMAI részvényeinek 66%-át szerzi meg, és a tervek szerint a közeljövőben a részvények 100%-át magáénak tudhatja majd. Az új együttműködés nyomán bővül a Toyota portfóliója, és széles körűbben lesz képes az anyagmozgatási piacon jelentkező ügyféligények kielégítésére, különös tekintettel a beltéren és kültéren használható vontatótargoncák szegmensére. A Toyota Material Handling már eddig is egy sor versenyképes vontatótargoncát ajánlott az érdeklődőknek, azonban az európai piacon inkább a beltéri használatú targoncákra helyezte a hangsúlyt. A repülőtéri megoldások specialistájának tartott SIMAI ezzel szemben főként kültéri rendszereket gyárt. A SIMAI által biztosított termékek tökéletesen illeszkednek a Toyota Material Handling termékportfóliójába.

A SIMAI széles körben gyárt elektromos meghajtású vontatótargoncákat és platformos targoncákat, amelyek akár 30 tonnás tömeg vontatására is képesek. 60 évet meghaladó gyártási és tervezési tapasztalatának köszönhetően a SIMAI sikeresen elégíti ki a legváltozatosabb ügyféligényeket is, ügyfél-orientált hozzáállása és a vezető technológiai megoldások iránti elkötelezettsége pedig méltán teszi a céget nemzetközileg elismertté. A cég gyártószalagjairól többféle iparági felhasználásra alkalmas vontatótargonca, platformos targonca és teherszállító jármű gördül le.

„A SIMAI elkötelezett és professzionális szakértői csapata kiváló gyártási szaktudással rendelkezik, és sikerrel alkalmazza a legmodernebb technológiai eljárásokat is.  Jól ismerjük a céget, és olaszországi értékesítési csapatunk eddig is méltányolta a cég sikere érdekében tanúsított elkötelezettségüket és szakértelmüket” – fűzi hozzá Sam Coles, a Toyota Material Handling Europe marketingért és értékesítésért felelős alelnöke.

„A jövőben a SIMAI szerves részét képezi majd európai ellátási hálózatunknak, amelynek egyik fontos alappillére a Toyota egyedi hozzállása. Megvizsgáljuk a cég jelenlegi szervezeti felépítését, tapasztalatainkat és tudásunkat megosztjuk egymással, és megőrizzük a jelenlegi szervezeti kereteket és tudásbázist. A biztonság és a minőség tekintetében a SIMAI vállalkozó szelleme nagyon hasonló a mi céges filozófiánkhoz. Éppen ezért meg vagyok győződve róla, hogy jó csapatot alkotunk majd” – fejezte ki a sikeres együttműködés iránti reményét Ambrogio Bollini, a Toyota Material Handling Europe ellátási láncért felelős vezető alelnöke. „A viszonylag csekély méretű SIMAI számára jelentős és reményteljes változást jelent a nemzetközi élvonalba tartozó Toyota részévé válni. Mindent megteszünk majd a közös vállalkozás, és ezzel a Toyota további sikerei érdekében” – tette hozzá Luigino Garegnani, a SIMAI alapítója.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Akár ez is tetszene Önnek

Gépkezelő egy lítium-ionos targoncán a raktárban

Az egyedülálló Lítium-ionos termékcsaládunk

A lítium-ion akkumulátorok 30% -kal energiatakarékosabbak, mint az ólom-sav akkumulátorok, ezáltal jelentősen csökkentve a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >

Vontató targoncák

A vontató targoncáink széles választéka nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít a vízszintes irányú szállítás és komissiózás terén.

Tudjon meg többet >
Paletta szállító targoncák az ipari szektorban

Paletta szállító targoncák

Ezek a targoncák gyorsak és erőteljesek, különös tekintettel a biztonságra és könnyű manőverezésre, valamint az anyagmozgató tevékenységek különböző felhasználási lehetőségeire.

Tudjon meg többet >
Nagy teljesítményű emelőtargoncák a raktárban

Nagy teljesítményű emelőtargoncák

A Staxio nagy teljesítményű emelőtargoncák számos anyagmozgatási feladatra hatékonyan alkalmazhatóak, és gyorsak, erősek, ugyanakkor rendkívül egyszerű a használatuk

Tudjon meg többet >