Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota's future technology concept

Toyota’s ‘A.I.TeamLogistics’ concept presented at CeMAT 2018

Hannover, Németország, 2018. április 22. – A Toyota Material Handling Europe a Hannover Kiállítás keretei között megrendezett CeMAT kiállításon betekintést enged a jövő titkaiba. A cég által kifejlesztett legújabb rendszer részleteit egy animációs film, valamint virtuális bemutató segítségével ismertetik az érdeklődőkkel. Az „A.I.TeamLogistics” elgondolás előrevetíti, hogy milyen radikális optimalizálás vár az anyagmozgatási folyamatokra az elkövetkező évtized folyamán.

A Toyota által a 2016-os CeMAT kiállításon a jövő technológiáját bemutató program komoly érdeklődésre tartott számot, hiszen itt mutatták be első alkalommal a raklapozó drónt és a „swarm” koncepciót, amelyek a horizontális anyagmozgatás és szállítás meghatározó elemeivé növik ki magukat a jövőben.

Az eddigi munkát idén a Toyota még intenzívebb szintre emeli, hiszen azt a jövőképet tárja fel számunkra, amelyben a horizontális szállításban részt vevők a mesterséges intelligencia segítségével közvetlenül kommunikálnak a magas szinten automatizált gépekkel.

A legfőbb vezérelv az, hogy minden mozgás a lehető legoptimálisabban történjen, minden feladatot az arra legmegfelelőbb gép végezzen, és lehetőleg egyáltalán ne kerüljön sor a teher gépek közötti átadására.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

„A másodpercenként több millió számítást elvégző mesterséges intelligencia lehetővé teszi a targoncák számára a legoptimálisabb útvonal és erőforrás alkalmazását” – vezet be az új technológia rejtelmeibe Boris Ahnberg projektvezető, a Toyota kutatás-fejlesztési csoportjának kulcsfontosságú tagja. „A közvetlen kommunikáció azt is jelenti, hogy többé már nincs szükség a hagyományos, központosított raktári irányítási rendszerre, mert a munkát az egymással zökkenőmentesen végző gépek maguktól elvégzik.”

Az elgondolás hátterében jól láthatóan húzódik meg a Toyota „lean-központú” logisztikai megközelítése, amelynek alapját a már bevált Toyota Production System rendszer képezi. A „lean központú” felfogás egyik fontos pillére a selejt és a hulladék felszámolása, valamint a rendelkezésre álló erőforrások lehető leghatékonyabb kihasználása.

Az A.I.Teamlogistics rendszeren túl a CeMAT standján bemutatkozik a Swarm koncepció következő fejlesztési állomása is, amelyet egy működő egységen tekinthetnek meg élőben az érdeklődők. A hagyományos WMS-vezérlő Swarm egységek a fejlesztés nyomán képesek lesznek együttműködni a Vanderlande poggyászkezelő rendszerekkel.

A CeMAT kiállítást április 23. és 27. között rendezik meg a Hannover Kiállítás területén, Németországban. A Toyota Material Handling Europe bemutatója a szokásos, központi helyen lévő P32-es pavilonban tekinthető meg. További tudnivalókat a következő oldalon olvashat: www.cemat-toyota.eu.

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Toyota Logiconomi: együttműködés a jövőért

Toyota Logiconomi: együttműködés a jövőért

Tudjuk, hogy ami a logisztikai technológiák jövőbeli trendjeit illeti, nyitottnak és frissnek kell lennünk, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy együttműködjünk ügyfeleinkkel és a hasonló gondolkodású beszállítókkal. Ezt a jelenleg is zajló folyamatot nevezzük Logiconominak

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >