Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Toyota material handling at CeMAT 2018

A CeMAT 2018 kiállítás tükrében a Toyota a gyorsan változó piaci elvárásokra hívja fel a figyelmet

A 2018-as Hannoveri Vásár és CeMAT 2018 eseménydús napjaira visszatekintve a Toyota Material Handling Europe hangsúlyozza, hogy az új technológiák térnyerése egyre inkább fokozódik. A látogatók jelentős érdeklődést mutattak a Toyota úttörő automatizálási és hálózatos megoldásai, valamint a cég racionalizált logisztikai elkötelezettsége iránt.

„Az idei CeMAT központi témája a jövő, valamint hosszú távú elgondolásaink ügyfelekkel való megosztása volt” – részletezte Axel Wahle, a Toyota Material Handling Europe marketingigazgatója, aki egyben a Toyota bemutatójáért is felelt. „Természetesen bemutatkoztak hagyományos targoncáink is, ám nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy az eseményre ellátogatók többsége a jövőben alkalmazható lehetőségekre és megoldásokra kíváncsi.”

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

A CeMAT 2018 kiállítás tükrében a Toyota a gyorsan változó piaci elvárásokra hívja fel a figyelmet

A Toyota központi pavilonjában az automatizáláson, a hálózatos rendszereken és a racionalizált szemléleten volt a hangsúly, amelynek fő pillére a jól bevált Toyota Production System (TPS). „A gyártási rendszerek fejlesztése során számos hasznos tapasztalatra tettünk szert” – magyarázta Wahle. Hozzátette, hogy a folyamatos üzem érdekében mindenképpen csökkenteni kell a selejt és a hulladék mennyiségét, valamint minden fázis során értékkel kell gazdagítani a terméket. „Ez az elgondolás vezérli termékeink és szolgáltatásaink fejlesztését, továbbá az ügyfelekkel való kommunikációnkat is.”

A folyamatos észszerűsítés részeként a cég bejelentette, hogy a telematikai megoldások 2018 őszétől az összes raktárházi targoncában helyet kapnak majd, lehetőséget adva ezzel az ügyfeleknek, hogy a károk minimalizálásával párhuzamosan üzletmenetük hatékonyságát magasabb szintre emeljék. A kiállításon az energiahatékonyságot célzó további újdonságokat, például a moduláris lítium-ion akkumulátor-rendszert is bejelentettek.

„Különösen tetszettek a Logiconomi-fórumon bemutatott megoldásokra adott reakciók. A látogatók nagyra értékelték a közreműködő cégek, például a Microsoft és a Heineken szakértelmét és tapasztalatát is. Jelentős érdeklődés kísérte a Toyota saját TPS-szakértőjének, Sam Nomorának az előadását is.”

A Toyota a Hannoveri Vásár 7-es pavilonjában is együttműködött a Microsofttal. Bemutatták, hogy a két cég által közösen kidolgozott, a mesterséges intelligenciát érintő megoldások hogyan segítik elő a jövő önálló logisztikai rendszereinek kialakítását. „Teljesen lenyűgözött bennünket, mekkora érdeklődés övezte a munkánkat” – számolt be a tapasztalatokról Axel Wahle.

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető, aki iPaden figyeli az I_Site rendszert

I_Site flottakezelés

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat, és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Lithium-Ion megoldások a Toyotától

A Toyota  bemutatja új, saját fejlesztésű lítiumionos akkumulátorát, amellyel tovább bővíti a vállalatnál elérhető lítiumionos megoldások választékát.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >