Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

BT Staxio targoncáról egy közeli kép

A BT Staxio targoncacsalád 3 új gyalogkíséretű targoncával bővül

A Toyota Material Handling Europe járműflottájának legújabb tagjai az SPE120XR, az SPE120XRD és az SWE120XR modell. Ezeket a behúzható emelőoszloppal és kompakt alvázzal rendelkező, különféle típusú raklapok mozgatására alkalmas targoncákat a helytakarékosság és a fokozott hatékonyság jegyében tervezték.

Egyedülálló kialakításuk sikeresen ötvözi magában a raklapozó targoncák kompaktságát és az emelőoszlopos modellek rugalmasságát. Az innovatív megoldásoknak köszönhetően egy olyan termékcsaládot sikerült kialakítani, amelynek tagjai bármilyen típusú raklapot képesek 4,8 méteres magasságba emelni.

 A választékban megtalálható a gyalogkíséretű SWE120XR, az utazóplatformos SPE120XR és két raklapot egy időben mozgató SPE120XRD típus is. Kis fordulósugaruk és behúzható emelőoszlopuk jóvoltából a Toyota targoncái ideális megoldást jelentenek a keskeny folyosókon és szűk helyeken való munkavégzéshez, és jól konfigurálhatók különféle üzemeltetési körülményekhez, akár még hűtőházi használathoz is. 

 A targoncák a termelékenység fokozása érdekében opcionálisan oldalirányban mozgatható villával vagy villapozicionálóval is felszerelhetők.Amiatt, hogy a vezető számára fontos funkciók összes kezelőszerve a fogantyúba van építve (vezetés, emelés, süllyesztés, az oszlop kitolása, döntése, oldalirányú mozgatás és villapozicionálás), az új típusokat nagyon könnyű vezetni. Az Optimised Truck Performance (OPS) rendszer kanyarodás közben biztonságos mértékben csökkenti a sebességet, a Totalview pedig az emelőoszlopon keresztül bármely magasságban akadálytalan rálátást biztosít a villacsúcsokra, ezáltal jóval biztonságosabbá téve a targoncával való munkavégzést. Az utazóplatformos SPE-változat „egy érintésre” behajtható oldalsorompói és állítható magasságú kormánykarja még tovább javítja az ergonómiai és termelékenységi jellemzőket.

 Az új gyalogkíséretű targoncákat kifejezetten kedvező energiahatékonyság jellemzi, opcionálisan lítium-ion akkumulátorral is kaphatók. Az akár 30%-kal kevesebb energiát fogyasztó akkumulátorok ideális alternatívát jelentenek az intenzív igénybevételt jelentő alkalmazásoknál. Azon felül, hogy a lítium-ionos akkumulátorokat kivételesen hosszú élettartam jellemzi, bármikor gyorsan feltölthetők, így a többműszakos munkarendben dolgozó gépeknél nem kell az akkumulátor cseréjével bajlódni.

 „Az új BT Staxio W és P típus különösen keskeny folyosókon mutatja meg, hogy igazán mire képes, hiszen itt mutatkozik meg leginkább kiemelkedő energiahatékonysága, felhasználóbarát üzemeltethetősége, illetve függőleges és vízszintes síkban is jelentős munkavégzési képessége. A behúzható emelőoszloppal rendelkező targoncák segítségével takarékosabban használható ki a rendelkezésre álló hely” – tette hozzá Martin Mimer, a Toyota Material Handling Europe raktári targoncákért felelős termékmenedzsere.

 Az új BT Staxio széria SPE120XR(D) és SWE120XR modelljét egy sor más termékkel, megoldással és technológiával együtt a CeMAT 2016 (május 30-június 3.) kiállításon mutatja be a társaság. Jöjjenek el, és tekintsék meg termékválasztékunkat a hanoveri 32-es pavilonban.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >
Nagy teljesítményű emelőtargoncák a raktárban

Nagy teljesítményű emelőtargoncák

A Staxio nagy teljesítményű emelőtargoncák számos anyagmozgatási feladatra hatékonyan alkalmazhatóak, és gyorsak, erősek, ugyanakkor rendkívül egyszerű a használatuk

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >