Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

BT Levio és a díjak logoi

A BT Levio P elnyerte a kiemelkedő terméktervezésért járó japán, valamint a tervezést elismerő, hasonlóan neves német díjat is

A BT Levio P szériájú targonca első európai tervezésű termékként nyerte el a kiemelkedő terméktervezésért járó Japanese Good Design Award díjat. A targonca a NYERTES kategóriában elnyerte a német German Design Award díjat is.

A kis méretű és kompakt kialakítású BT Levio P már a japán és német zsűri előtti megmérettetést megelőzően is bizonyította kivételes tulajdonságait. Ha csak az idei évet nézzük, a Levio már megkapta az iF Design Award, a Red Dot Award és a győztes tervezőknek járó svéd Swedish Grand Award díjat

A nemzetközi German Design Award díjat a német tervezőkből álló zsűri a legkiválóbb jellemzőkkel rendelkező terméknek ítéli oda. A German Design Award díj szigorú elvárásairól ismert zsűrije korábban már a Toyota három targoncáját is jelölte a díjra, az egyik típust pedig külön kiemelte. Érthető tehát, hogy a díj első alkalommal való elnyerése külön büszkeséggel tölti el a Toyota tervezőcsapatát.

Az elektromos meghajtású BT Levio P alapelve az egyszerűség. Letisztult, minimalista vonalainak köszönhetően a targonca már messziről kitűnik társai közül. A Japanese Good Design Award díj zsűrijének egybehangzó véleménye szerint „vonalvezetése miatt az ember szinte ellenállhatatlan vágyat érez, hogy beleüljön és kipróbálja...”

A Toyota svédországi tervezőközpontjában megálmodott BT Levio P kiválóan manőverezhető és kifejezetten kényelmes. Különösen szűk helyeken is kimagasló anyagmozgatási jellemzőkkel rendelkezik. A piacon egyedülálló jellemzője a vezérlőkar, amely a kezelő igényének megfelelően állítható. Elvitathatatlan tervezési előnyein túl az elektromos meghajtású, utazóplatformos BT Levio P a piaci eladások tekintetében is kimagasló sikereket ért el.

Az „egyedi tervezési trendeket” ünneplő German Design Award díj átadására a Frankfurt am Mainban 2016. február 12–15. között megrendezésre kerülő Ambiente International Trade Fair nemzetközi kiállításon kerül sor.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Akár ez is tetszene Önnek

Gépkezelő egy lítium-ionos targoncán a raktárban

Az egyedülálló Lítium-ionos termékcsaládunk

A lítium-ion akkumulátorok 30% -kal energiatakarékosabbak, mint az ólom-sav akkumulátorok, ezáltal jelentősen csökkentve a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >
Paletta szállító targoncák az ipari szektorban

Paletta szállító targoncák

Ezek a targoncák gyorsak és erőteljesek, különös tekintettel a biztonságra és könnyű manőverezésre, valamint az anyagmozgató tevékenységek különböző felhasználási lehetőségeire.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő egy BT Leviot használ, hogy az árukat kipakolja a teherautóból

Szállítás és disztribúció

Célunk az, hogy a szállítás és disztribúció területén dolgozó ügyfeleink számára olyan targoncákat szolgáltassunk, amelyek termelékenyebbé és biztonságosabbá teszik a munkát.

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >