Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A German Design Award díj egyik győztese a BT Reflex R sorozatú tolóoszlopos targonca

A Toyota Material Handling kategóriaelső BT Reflex R sorozatú modellje elnyerte a 2018-as German Design Award díjat. A targonca letisztult és praktikus kialakításának köszönhetően bizonyult a legjobbnak a kiváló formatervezés kategóriájában.

A German Design Award díj a German Design Council (Német Formatervezési Tanács) legrangosabb nemzetközi díja, amely egy nemzetközi zsűri segítségével válogatja ki a legtöbb hozzáadott értéket felvonultató, egyedi tervezésű termékeket.

„A targoncák tervezése során számomra mindig maga az ember áll a középpontban. A tervezés során arra törekszünk, hogy a végső dizájn kiváló ergonómiai jellemzőkkel rendelkezzen, hogy a vezető a lehető legkényelmesebb környezetben végezhesse munkáját” – magyarázta Magnus Oliveira Andersson, aki a Toyota Material Handling Europe formatervezési osztályának vezetőjeként már 1995 óta részt vesz a termék fejlesztésében.

A kezdetben még egyszerű fülkebelsővel szerelt BT Reflex tolóoszlopos targoncák története régre nyúlik vissza. A 70-es és 80-as években több iparágban is jelentkező, ügyféligényeket előtérbe helyező megközelítés és felhasználóközpontú tervezési trendek hatására a megújult BT modellt már a kezelő kényelmét figyelembe véve tervezték meg. A szemléletváltásnak köszönhetően a BT1350E tolóoszlopos targonca 1982-ben kiemelkedő ergonómiájával elnyerte első iF Design Award díját. A targoncák fejlesztése azóta is tart a Toyota folyamatos fejlődést előirányzó filozófiája, a Kaizen jegyében.

A BT Levio P sorozatú targoncával a Toyota Material Handling 2016-ban egyszer már elnyerte a German Design Award díjat.

A Toyota Material Handling által elnyert formatervezési díjakkal kapcsolatban itt tudhat meg többet.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Tolóoszlopos targonca a raktárban

Tolóoszlopos targoncák

A nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncák széles választéka nagymértékű gyorsulást és kivételes vezethetőséget biztosít az optimális rakodási munkafolyamatokhoz.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >