Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Lyko alkalmazottja egy szállítmányt készít össze

Vontatási megoldások javítják az e-kereskedelemmel foglalkozó Lyko Hair AB munkakörnyezetét

A vállalat egy vansbrói raktárba helyezte át e-kereskedelmi tevékenységeit, és több mint 35 000 terméket tart raktáron. Napjainkban a Lyko Hair AB 400 főt foglalkoztat, és 40 bemutatótermet tart fenn Svédországban és Norvégiában.
Lyko raktár

Az e-kereskedelem robbanása

A Lyko számára fontos, hogy lépést tudjon tartani a növekvő e-kereskedelmi igényekkel, és ennek eléréséhez rendkívül hatékony munkavégzésre van szüksége. Míg a vállalat korábban 70-féle terméket kezelt, ügyfelei napjainkban több mint 20 000 termék közül válogathatnak. Ezért volt szüksége a Lyko AB vállalatnak egy megfelelő, teljes körű megoldásra, és a Helge Nyberg AB megfelelő szállítókocsijainak és a Toyota Material Handling Sweden vállalat BT Movit típusú targoncáinak képében meg is találta azt.

T-motion: A Toyota elképzelése a hatékony anyagmozgatásról

A Toyota Material Handling egy egész, a T-motion koncepciónk alapján működő elektromos vontatótargonca-családot kínál, amelyek kiválóan alkalmasak e-kereskedelmi tevékenységekhez. A BT Movit N sorozatú modelljei között kompakt vontató targoncák is találhatók, melyek remekül használhatók szűk helyeken és keskeny folyosókon, és teherhordó kocsikhoz csatlakoztatva a raktár bármely pontjára lehet velük árut szállítani. Ezeket a teherhordó kocsikat kifejezetten áruk biztonságos mozgatására, hatékony komissiózásra és sok megrendelés egyidejű kezelésére tervezték. A vontató targoncák és teherhordó kocsik alkotta járműszerelvényeknek köszönhetően a Lyko több mint 1000, termékkel megrakott doboz egyidejű szállítására és több megrendelés párhuzamos kezelésére is alkalmas. A megrendeléseket végül külön csomagolják, és beolvasást követően elküldik a megfelelő ügyfeleknek.

Komissiózó női gépkezelő

Egészségesebb munkatársak

A BT Movit vontatási megoldásának köszönhetően csökkent a kézzel végzendő feladatok mennyisége. A hatékonyabb komissiózási folyamat a Lyko munkatársainak közérzetét is javítja. „Különösen a munkanap végén érzem a különbséget. Kevésbé fáradok el, és energikusabb vagyok, mint korábban” – mondja Sofie, a Lyko Hair AB egyik raktári dolgozója. 

Rickard Lyko, a Lyko Hair AB vezérigazgatója elégedett, hogy javult a munkakörnyezet, és hogy a munkavállalók egészségesebbek, vidámabbak. „A nyugalmasabb környezetnek és a csendesebb, ergonomikusabb targoncáknak köszönhetően jelentősen javult a személyzet közérzete” – mondja Rickard Lyko.

A Lyko raktárában

Tudnivalók a Lyko Hair AB vállalatról

A Lyko Hair AB egy e-kereskedelemmel foglalkozó vállalat, amely több mint 400 alkalmazottat foglalkoztat 40 svédországi és norvégiai bemutatóteremben. A cég családi vállalkozásként, fodrászszalonokból indult, majd a saját márka bevezetése és a Lyko.se weboldal elindítása egyszeriben rendkívüli népszerűséget, évi 40%-os növekedést hozott. Végül az értékesített termékek mennyisége annyira megugrott, hogy úgy érezték, bővíteniük kell telephelyeiket.

  • Hely: Vansbro, Svédország
  • Iparág: e-kereskedelem
  • Alkalmazottak száma: 400
  • Toyota targoncák: 14 db BT Movit N sorozatú modell körülbelül 40 szállítókocsival
  • Alkalmazások: komissiózás

Ez is tetszhet Önnek

Kiskereskedelem és raktározás

Kérje segítségünket, ha szeretné minimalizálni a szállítási műveleteket és maximalizálni a sebességet, az áru beérkezésétől egészen a célállomás eléréséig.

Tudjon meg többet >

Vontató targoncák

A vontató targoncáink széles választéka nagyobb biztonságot és hatékonyságot biztosít a vízszintes irányú szállítás és komissiózás terén.

Tudjon meg többet >
Alacsony emelésű komissiózó targoncák a raktárban

Komissiózó targoncák

A BT Optio targoncáink bármilyen magasságban tökéletesek komissiós feladatokra. Ezek gyorsak, hatékonyek, produktívak és ergonomikusak.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >