Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Mérnöki kihívás

Már lehet jelentkezni az 1. Toyota Logistic Engineering Challenge pályázatra

A Toyota Logistic Design Competition sikerére való tekintettel várjuk azon svéd mérnökhallgatók pályázatát, akik átültetik a gyakorlatba a tavalyi pályázat győztes ötletét. Öt különböző témában várjuk a mérnöki megoldásokat, amelyek áthidalják az ötlet és a megvalósítás közötti szakaszt.

Toyota Logistic Engineering Challenge 2018 – Az ötlettől a megvalósulásig

Az előző két, valamint a most futó Toyota Logistic Design Competition pályázat rendkívül sikeresnek bizonyult. Minden évben a világ minden tájáról érkeznek a nevezések, amelyek közül a legjobbak innovatív megoldásaikkal átformálják a logisztika aktuális képét.

A Toyota Material Handling Europe most egy lépéssel tovább megy, és új pályázatában a svéd mérnökhallgatók és friss diplomás mérnökök innovatív és megvalósítható mérnöki megoldásait várja, amelyekkel átültethető a gyakorlatba a múlt évi pályázat nyertes ötlete, a FLOCK. A FLOCK egy önvezető logisztikai jármű, amelyet a munkafolyamatok optimalizálását, az ökohatékonyságot és az alapvető értékeket szem előtt tartva terveztek meg. Az ötlet arra a kihívásra talált megoldást, hogy a teljesen automatizált rendszerek hogyan működhetnek együtt önállóan oly módon, ahogyan az emberi vezérlésű villástargoncák nem képesek.

A pályázatra a mai naptól 2017. november 20-ig lehet jelentkezni. Az első három helyezett 5000, 3000 és 1500 eurós díjban részesül.  Emellett mindegyik nyertes lehetőséget kap arra, hogy jelentkezzen a Toyota Material Handling Manufacturing Sweden kutatási és fejlesztési központjának fizetett gyakornoki programjára.

További információk és jelentkezés az engineering.toyota-forklifts.eu weboldalon.

A Toyota Logistic Engineering Challenge és a Toyota Logistic Design Competition a Toyota Logiconomi programjának része. A Logiconomi az a szó, amellyel a Toyota Material Handling gondolkodásmódja jellemezhető – a „lean” folyamatokra, a hulladék minimalizálására, a hatékonyság maximalizálására és a költségek csökkentésére való törekvést jelenti.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Mosolygós emberek az irodai folyosón

Csatlakozzon csapatunkhoz

Mindig igyekszünk optimalizálni termékeinket és módszereinket. A kulcs az, hogy olyanokkal dolgozzunk együtt, akik ugyanolyan elhivatottak a logisztika és a technológia iránt, mint mi.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >