Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

iF Design díj logo

A megújult BT Reflex O sorozat 2017-es iF DESIGN AWARD díjat nyert

A Toyota Material Handling Europe a világhírű iF Design formatervezési díj egyik idei nyertese. A beltéri és kültéri használatra is alkalmas BT Reflex O tolóoszlopos targoncasorozat az autók és járművek termékkategóriában nyert.

A modell egyedi üvegteteje, különlegesen letisztult emelőoszlopa és a legapróbb részletekig minőségi tervezése győzte meg a világ minden tájáról származó független szakértőkből álló, 58 tagú zsűrit. A mezőny erős volt: 59 országból több mint 5500 terméket neveztek az iF minőségi védjegyére.

„Ez a Toyotánál végzett kemény munkánk, kaizen-folyamatunk és kreativitásunk igazi szimbóluma. Ismét egy olyan nemzetközi formatervezési díjat nyertünk el, amely megerősíti formatervezési tevékenységünk kiváló színvonalát. Ezt a sikert teljes egészében kiváló csapatmunkánknak köszönhetően értük el” – mondta Magnus Oliveira Andersson, a Toyota Material Handling Europe formatervezési vezetője.

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

BT Reflex O-széria a raktárban

A BT Reflex O sorozat nemrég, a kategóriájában legjobb teljesítményű BT Reflex R/E sorozatokkal együtt került bemutatásra, amelyeket ugyanezek a formajegyek és minőség jellemez. A BT Reflex legelső iF Design Award díját 1982-ben nyerte el 1350E típusnév alatt. Az azóta eltelt évek során a Toyota Material Handling több mint 40 díjat nyert el.

Vezetőüléses BT Reflex O-széria

 Az iF DESIGN AWARD díjat minden évben Németország legrégebbi független formatervezési szervezete, a hannoveri iF International Forum Design GmbH szervezi. Az iF DESIGN AWARDS díjátadója 2017. március 10-én kerül megrendezésre a müncheni BMW Welt központban, a Müncheni kreatív üzleti hét során. Minden díjazott pályaművet kiállítanak a hamburgi iF design kiállításon.

 

A BT Reflex O sorozat tolóoszlopos targoncáiról az iF WORLD DESIGN GUIDE tájékoztató „Kiváló formatervezés” részében tudhat meg többet.

A BT Reflex O-széria

iF DESIGN AWARD díjról bővebben

Több mint 60 éve az iF DESIGN AWARD-ot a kiemelkedő dizájn elismert jelzőjeként használják. Az iF címke világszerte elismert a kitünő dizájn szolgáltatásaiért, így az iF DESIGN AWARD az egyik legfontosabb díjazás a világon.

 

A pályázatokat az alábbi szempontok szerint rangsorolják: Termék, Csomagolás, Kommunikáció és Szerviz Kialakítás, Építészet és Belsőépítészet valamint Szakmai koncepciók. Az összes díjazott megjelenik az iF WORLD DESIGN GUIDE-ban, az iF design applikációban és az iF design hamburgi kiállításán is.

 

 

 

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >
Tolóoszlopos targonca a raktárban

Tolóoszlopos targoncák

A nagyteljesítményű tolóoszlopos targoncák széles választéka nagymértékű gyorsulást és kivételes vezethetőséget biztosít az optimális rakodási munkafolyamatokhoz.

Tudjon meg többet >
Targonca vázlatrajz

A Design Center formatervezési központ története

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >