Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

A Toyota intelligens targoncáival ismét magasabbra emeli a lécet

A CeMAT kiállításon idén áprilisban napvilágot látott híreket követően a Toyota Material Handling Europe ma megerősítette, hogy a cég raktárházi targoncáinak mostantól kezdve standard tartozéka lesz a hálózatos működés. „Elkötelezett szándékunk, hogy a legújabb technológiai vívmányokkal segítsük ügyfeleink munkáját a bevételt nem termelő tevékenységek felszámolása érdekében tett erőfeszítéseik terén. A jelenlegi megoldásnak köszönhetően be is tudjuk tartani ígéretünket.” – körvonalazta a jövőre vonatkozó terveket Matthias Fischer, a cég elnök-vezérigazgatója.

 A terv lényegében azt jelenti, hogy a Toyota svédországi Mjölby-ben lévő gyárában előállított összes targonca „intelligens targonca” lesz, amelynek felszereltségéhez hozzátartozik majd a működési és diagnosztikai adatok továbbítására képes technológia. Az elküldött adatokat egy központi adatbázisban gyűjtik, ami a Toyota és az ügyfelek számára lehetővé teszi, hogy különféle célokból feldolgozhassák ezen adatokat.

 „Ügyfeleink számára ezt azt jelenti, hogy pontosan nyomon követhetik a targoncák működését és tevékenységét, naprakész adataik lesznek a gépkezelők teljesítményéről, és hatékonyabban kezelhetik az akkumulátorokat is. A cél nyilvánvalóan a kihasználtság maximalizálása, ezáltal az állásidőhöz köthető, a bevételt nem termelő tevékenységek felszámolása, továbbá a hibák és károk előfordulásának mérséklése. – részletezte az elgondolás alapjait Ralph Cox, a marketing- és értékesítési osztályvezető alelnöke.   

Sajtó Információk

Toyota Material Handling Europe
Akiko Elmwall, PR Manager
+46 (0)142 8 6259, M: +46 (0)72 701 1577

Az új filozófia szerint az ügyfelek minimális havi előfizetési díj fejében a Toyota I_Site portálon és a társított mobilalkalmazásokon keresztül hozzáférhető jelentéseket kapnak. A rendszerhez hardverköltségek nem kötődnek. A flottaadatokhoz és az üzemórák adataihoz még azok az ügyfelek is hozzáférhetnek térítésmentesen, akik nem kívánják kifizetni a havi előfizetési díjat.

A Toyota az összegyűjtött adatokat új fejlesztésekhez használja fel, például a tényleges üzemóraszám alapján biztosít megelőző szervizt, valamint a kihasználtságnak megfelelő járműbérleti programokat. „Nyilvánvaló számunkra, hogy ügyfeleink igénylik a digitális kor által elérhetővé tett lehetőségeket, amelyeket kihasználva roppant kedvező változások érhetők el a pénzügyi mutatók terén. A Toyota működését a legalapvetőbb elemekig átszövi a racionális gondolkodásmód, ami egyúttal azt is jelenti, hogy mindenképpen fel kívánjuk számolni a bevételt nem termelő tevékenységeket. Az intelligens targoncák gyártása iránti elkötelezettségünk nagy előrelépést jelent ebbe az irányba.” – zárta mondanivalóját Ralph Cox.

A programban a 2018 október elejétől felvett valamennyi megrendelés szerepel majd, az első átadásokra pedig várhatóan már november vége előtt sor kerülhet.

Talán ez is tetszene Önnek

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >

Mi tesz minket "okostargoncává?"

Mi a Toyota "okostargoncák" legfontosabb újdonságai?

Tudjon meg többet >

Okostargonca a Toyotától

Tudjon meg többet az összekapcsolt és okos raktári targoncákról.

Tudjon meg többet >

Logisztikai megoldások okostargoncákkal

Fedezze fel az integráltság szerepét az anyagmozgatás jövőjében.

Tudjon meg többet >