Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Irodaépület Hollandiában

5%-os bevételnövekedés 33%-os CO2-kibocsátáscsökkentés mellett

A Toyota Material Handling Netherlands felelős viselkedésre törekszik. A vállalat 2012 óta energiafogyasztását 31%-kal, CO2-kibocsátását pedig 33%-kal csökkentette.
Napelemek

Az energiafelhasználás ellenőrzése és csökkentése

Folyamatosan csökkentjük energiafelhasználásunkat. 2015 augusztusában a WSP Global az EU energiahatékonysági irányelve értelmében energiahatékonysági auditot végzett nálunk annak felmérésére, hogy milyen további energiamegtakarítási lehetőségek vannak még épületünkhöz és flottánkhoz kapcsolódóan. A kilenc auditált Toyota Material Handling vállalat közül a hollandiai vállalat végzett az első helyen mind az abszolút energiacsökkentés, mind pedig az energiagazdálkodási rendszerek fejlettsége tekintetében.

A villamos energiát teljes egészében megújuló forrásokból szerezzük be, a beszállítónkkal kötött különleges megállapodás keretében. A Toyota Material Handling Netherlands számára a következő legfontosabb szempont, hogy betartsa az energiagazdálkodási tervünket, és hogy 2012-höz képest további 20%-kal lefaragja a flotta energiafelhasználását 2018-ra. Az üzemanyag-fogyasztás már csökkent 4%-kal 2011. és 2013. között. Továbbra is arra törekszünk, hogy támogassuk nagy üzemanyag-fogyasztással dolgozó munkatársainkat a fogyasztás további csökkentésében.

A "Toyota Way" a folyamatos fejlesztésre és az emberek tiszteletére összpontosít, és egyre inkább elkötelezett munkavállalókhoz vezetett. Létrehoztunk kimutatásokat a cég Key Performance Indicator (KPI) mutatók növekedésének érdekében és folyamatosan konzultálunk alkalmazottainkkal ötletekért és visszajelzésekkel kapcsolatosan a  KPI és más témakörök kapcsán.

A fenntarthatóság mélyebb rétegei

2015 májusában elnyertük a BWMT Fenntartható üzlet címke díjat; a BWMT egy holland kereskedelmi szövetség gépek, raktári felszerelések, útépítési és szállítási berendezések importőrei és gyártói számára.

Az elnyert címke célja, hogy javítsa a BWMT tagjainak fenntartható tevékenységeit, és szigorú feltételek társulnak hozzá. Már a címke elnyeréséért tett erőfeszítések is igazi fejlődést hoztak, ide tartozik többek között a vállalaton belüli környezettudatosság növekedése, a szelektív hulladékkezelési eljárások alkalmazása és az üzemanyag-fogyasztás csökkenése.

Az ügyfelek energiafogyasztásának és karbonkibocsátásának minimalizálása

Ügyfeleinkkel együttműködve azon dolgozunk, hogy minimálisra csökkentsük az energiafogyasztásukat; az energiagazdálkodással kapcsolatban bővebb információt weboldalunkon és létesítményeinkben kaphat.

A Toyota Material Handling Europe a targoncamotor üzemanyag-hatékonyságát is javította a lítiumionos akkumulátorokkal és a vezető nélküli követő targoncákból álló hidrogénhajtású szerelvényekkel. Hollandiai telephelyeinken három bemutató jellegű, napelemes akkumulátortöltő állomás található, amely az ügyfeleink villástargoncáihoz kapcsolódó karbongazdálkodás szerves része.

„A fenntarthatósághoz kapcsolódó kötelezettségvállalásaink összhangban vannak vállalati prioritásainkkal, és hisszük, hogy az üzletet csak felelős magatartással szabad építeni.” Lydia van den Bogaard, fenntarthatósági felelős, Toyota Material Handling Netherlands.

Csoportosított üzleti tevékenységek egy „A” energiaosztályú épületben:

  • 31%-kal csökkentik az energiafogyasztást
  • 33%-kal csökkentik a CO2-kibocsátást
  • több mint 45 000 euró megtakarítás évente
  • a tetőre telepített napelemek villamosenergia-szükségletünk kb. 5%-át fedezik, ezzel látjuk el targoncáink akkumulátortöltő állomásait

Ez is érdekelheti

Tekintse meg targoncáinkat

Fenntartható fejlődés

Közösen biztonságosabbá tehetjük a folyamatokat, többet tehetünk környezetünkért, és optimalizálhatjuk az üzleti folyamatokat.

Tudjon meg többet
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >
Gépkezelő BT Optiot használ komissiózásra

Termékkínálatunk

Tekintse meg villástargoncáink teljes kínálatát, beleértve tolóószlopos, palettázó és komissiózó targoncáinkat.

Tudjon meg többet >