Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Radioshuttle teherhordó szerkezet a raktárban

Logisztikai megoldásokat nyújtó központ

Mivel a targoncákkal kapcsolatos hagyományos szolgáltatások folyamatosan gyarapodnak, létrehoztunk egy logisztikai megoldásokat nyújtó külön központot, ahol új logisztikai technológiákat és megoldásokat kínálunk. Ezek középpontjában az automatizálás, a raktári felszerelések és a telematika áll.

Logisztikai megoldások logisztikai problémákhoz

Az anyagmozgatási iparágban a munkaerő és a károk helyreállításának költségei gyakran jelentős részét teszik ki a művelet teljes üzemeltetési költségének.

Az ismétlődő mozzanatokból álló anyagmozgatási műveletek során a logisztikai megoldásokat nyújtó központunkban kínált automatizált, telematikai és szoftveres megoldásoknak köszönhetően a kapacitás és a termelékenység növelésével, illetve a biztonság fokozásával csökkenteni tudjuk ezeket a költségeket.

A jövő megoldásait tervezve

A logisztika folyamatos fejlődésével lépést tartva folyamatosan új megoldások kifejlesztésén fáradozunk, amelyek ügyfeleink elvárásainak megfelelően időben történő és pontos szállítást, továbbá nagyobb kapacitást és rugalmasságot tesznek lehetővé egy folyamatosan változó környezetben.

A korszerű technológia és intelligens szoftverek révén elősegítjük, hogy ügyfeleink a biztonság és a termelékenység fokozása mellett kivételes hatékonyságot érjenek el.

Szeretnék többet tudni a jövő technológiájáról >

Irodaépület

Folyamatos támogatást nyújtunk

Egy logisztikai megoldás megalkotásához először részletes helyzetelemzést kell végeznünk, és a fejlesztés során végig finomítanunk kell megoldásainkat, hogy rugalmasan illeszkedjen az Ön környezetébe. Ennek érdekében a normál anyagmozgató gépeinket, valamint a raktárkezelő rendszerekkel történő kommunikációt lehetővé tevő egyedülálló, intelligens szoftveres megoldásokat alkalmazunk. Az összekapcsolt targoncák adatainak használata betekintést nyújthat a részletekbe, így jelentősen javíthatja a termelékenységet, és csökkentheti a költségeket.

Innovatív környezetbe ültetett innovatív megoldások

Lehetőségünk nyílik a göteborgi Lindholmen Tudományos Parkban dolgozni, melynek logisztikai, telematikai és tömegkommunikációs megoldásai nemzetközi elismertségnek örvendenek. Az itteni munkavégzés révén egy műszaki és innovációs hálózat tagjaivá válhatunk. Lehetővé teszi továbbá, hogy szoros kapcsolatot tartsunk pl. a Chalmers Egyetemmel.

Talán ez is tetszene Önnek

A menedzser az I_Site-ot nézi az iPad-ján

I_Site flottairányítás

Az I_Site összeköti flottáját, összegyűjti az adatokat és áttekintést nyújt a történésekről, valamint információt ad tevékenysége optimalizálásához.

Tudjon meg többet >
Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >
Könnyű polcos állványok

Állványrendszerek

Az optimális állványrendszerek révén segítünk optimalizálni üzleti folyamatait, csökkenteni költségeit és növelni termelékenységét.

Tudjon meg többet >
A Spotme működés közben egy raktárban

SpotMe figyelmeztető rendszer

A raktárak zsúfolt, gyorsan változó környezetet jelentenek, ahol csak kevés közlekedési szabály érvényesül. A balesetek kiküszöbölésére alkottuk meg a SpotMe rendszert.

Tudjon meg többet >