Vásárlási útmutató elektromos targoncákhoz

A megfelelő targonca kiválasztása nem mindig egyszerű, ezért engedje meg, hogy segítsünk a legfontosabb dolgok átgondolásával.

1. Mire fogja használni a targoncát?

 • Használja járművek rakterében vagy keskeny folyosókon
  Tekintse meg a BT Levio kompakt 1,3 tonnás és a BT Staxio kompakt 1 tonnás változatát, amelyek kisméretűek és könnyűek, ezáltal rendkívül alkalmasak kisebb helyeken és járművek rakterében való alkalmazásra.
 • Rövid távú vízszintes szállításra
  A BT Levio W-szériája 1,3-2,5 tonnás kapacitással tökéletes választás lehet az Ön számára. 
 • Hosszabb távú vízszintes szállításra
  Ha egy nagy raktárban intenzív a munka, vagy nagyobb távolságra kell szállítani, a BT Levio palettaszállító azért jó választás, mert felhajtható platformja révén a gépkezelő nemcsak gyalogosan használhatja, hanem utazhat is rajta.

Vegye figyelembe a jövőbeni igényeit is, hiszen olyan targoncát fog vásárolni, amely az elkövetkező évek igényeit fogja kielégíteni.

2. Melyik modellt választja?

 • Kapacitás
  Gondoljon arra, hogy legtöbbször mekkora súlyt kell emeljen. Válasszon olyan kapacitást ami megfelel az aktuális és az esetleges jövőbeli igényeknek.
 • Gyakoriság
  A megfelelő kapacitás kiválasztása a használat intenzitásától is függ. Ha szüksége van egy targoncára, magas-intenzitású környezetben és gyakori használat mellett, szüksége lehet egy nagyobb teljesítményű robosztus ées erősebb targoncára is. Ne felejtse el a modellek akkumulátor választékát is megtekinteni.

Alacsonyabb intenzitású munkavégzéshez

A BT Levio 1,3 t kompakt és a BT Staxio 1 t kompakt kicsi és könnyű modellek, tökéletesen alkalmazhatóak szűk helyeken, mint üzlethelyiségekben és járművek rakterében.

Vásárolja meg most

Vízszintes szállításhoz

Az 1.3-2.5 tonna teherbírással a BT Levio W-széria gyalogkíséretű targoncája ideális az alacsony és közepes intenzitású raklap szállításra.

Vásárolja meg most

Hosszabb szállításra vagy nagyobb intenzitású munkavégzéshez

A BT Levio P-széria modelljei kezelőállással és biztonsági oldalsorompóval rendelkeznek. Ezek a kompakt targonca modellek tökéletesen alkalmasak nagy intenzitású szállításra és teljesítményre.

Vásároljon most

Felrakási műveletekhez

Tökéletesen alkalmas felrakásra, paletta kezelésre, komissiózásra és vízszintes szállításra, a BT Staxio targoncák az anyagmozgatás széles spektrumában sokoldalúan alkalmazhatóak.

Vásároljon most

3. Targonca testreszabása!

Amikor kiválasztotta targoncáját és az adott modellt, testreszabhatja különböző lehetőségek és opciók alapján az igényei szerint.

Opciók

 • Abroncsok
  Az alkalmazástól és a környezettől függően különböző típusú abroncsokra van szükség az optimális működés érdekében. Tudjon meg többet a kerék útmutatóban.
 • Akkumulátor
  Néhány modellünkben különböző akkumulátoros lehetőségek állnak rendelkezésre. 
 • Vezérlőkar
  A BT Levio sorozat rendelhető átmeneti kúszósebesség („teknős”) funkcióval is.

További lehetőségek

 • Hűtőház
  Alacsony hőmérsékletű olaj használata hideg területen való használat során.
 • Nagy Teherbírás
  A magasban lévő vagy instabil terhek esetén további biztonsági megoldások. 
 • Beépített töltő (elérhető a BT Levio 1,3 t Compact és BT Staxio 1 t Compact típusoknál) Csatlakoztassa a targoncát a fali aljzathoz a könnyű töltés érdekében.
 • Járműveken belüli töltés (elérhető a BT Levio 1,3 t Compact típusnál)
  Nagyobb rugalmasságot biztosít, ha a targoncát teherautón használják.

Segítségre van szüksége?

Könnyedén kapcsolatba tud lépni velünk, írjon nekünk a chat ablaknál vagy az alábbi linkre kattintva küldje el üzenetét.

Kapcsolatfelvétel

12 ok, amiért a BT Lifter a legjobb választás

A tartósság, az egyszerűség és a környezetbarát működés alapértékeire építő, kézi raklapemelők és felrakó targoncák teljes körű kínálatát nyújtó BT Lifter sorozat immár több mint 60 éve magasra helyezi a mércét a megbízhatóság és teljesítmény terén.

Fedezze fel az összes hasznos tulajonságot

Bérleti megoldást keres?

Bérleti oldalunkon megtalálja targoncáink széles választékát, többek között komissiózó, tolóoszlopos és ellensúlyos targoncáinkat is.

TEKINTSE MEG BÉRLETI LEHETŐSÉGEINKET

Szüksége van egy kisméretű raklapemelőre?

Több mint 60 év tapasztalatával rendelkezünk a kézi palettázó targoncák piacán, ez is hozzásegített ahhoz, hogy 99 év garanciát adjunk a vázra.

Vásároljon kézi palettázó targoncát

Összes törlése