Az Ügyfél mindig az első

Érdemes megnézni, hogy ügyfeleink milyen szerteágazó területeken használják villástargoncáinkat.

 


"Lehetőségünk volt megrendelni a BT Liftert egyedi színben is, ezért jelenleg minden egyes hidraulikus kézi palettázónk Milka színben pompázik!"

Thomas Jacobs,
Regional Field Manager
Mondelez Belgium BVBA

Hamé csehországi konzervipari vállalat esetanulmány

Zdeněk Gabrhel, a csehországi Hamé műszaki vezetője

A legnagyobb kihívást a cukrozott gyümölcsök gyártási folyamata jelenti, amelynek során nagy mennyiségű cukrot használunk. Ez ráragad a targoncára, és rövid idő alatt korrozív lerakódásokat képez. A Wet Spec targoncák ezek között a mostoha körülmények között sokkal jobban teljesítenek, mint elődeik” – vélekedik Zdeněk.

Cég: Csehországi konzervipari vállalat

Termékek: BT Lifter hidraulikus kézi palettázó nedves környezetbekézi raklapemelő targonca

Tudjon meg többet a Hamé-ról

Witold Jarecki, a lengyelországi Sun Garden ügyvezető igazgatója

„Jelenleg 22 villástargoncát üzemeltetünk, amelyek között szűkfolyosós típusok is megtalálhatók. A BT Pro Lifter Motorised targoncát beltérben használjuk. Jelentősen megkönnyíti a gyártást, hiszen a nehéz rakományok is könnyedén mozgathatók vele. Kollégáink nagyon elégedettek ezzel a típussal” – mondja Witold Jarecki, a cég ügyvezető igazgatója.

Cég: Lengyelországi gyártóüzem

Termékek: BT Lifter segédmotoros hidraulikus kézi palettázó , Palettaszállító targoncák

Tudjon meg többet a Sun Garden

Bernula István, a Rossmann Magyarország Kft. logisztikai igazgatója

A Rossmann központi raktárában a Toyota Material Handling Hungary által szolgáltatott targoncaflotta látja el az anyagmozgatási feladatokat, köztük 27 darab BT Optio OSE250 típusú, alsó szintű komissiózó targoncával.

A Toyota Material Handling már 14 éve látja el a Rossmannt kiváló minőségű targoncákkal. A következő videóban Bernula István, a Rossmann Magyarország Kft. logisztikai igazgatója arról beszél, hogy a Toyota milyen fontos szerepet tölt be a vállalat életében, és bemutatja, hogy a BT villástargoncák, köztük a BT Optio komissiózó targoncák tartósságuknak és magas fokú megbízhatóságuknak köszönhetően hogyan segítik a munkavégzést. Tudjon meg többet a Rossmann cégről

Cég: Drogérialánc, kozmetikumok és gyógyászati termékek magyarországi értékesítője
Termékek: BT Staxio, BT Reflex, BT Optio

 

Összes törlése