Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Felhasználási feltételek

A weboldal használatával Ön elfogadja az alábbi feltételeket és tudnivalókat.

Szerzői jogi figyelmeztetés

A jelen weboldal tartalma a Toyota Material Handling Europe tulajdona, azt szerzői jogi törvények védik. Minden jog fenntartva (ahol ez alkalmazható). Letöltheti vagy kinyomtathatja az egyes oldalakat és/vagy a weboldal egyes részeit, amennyiben nem törli a szerzői jogi vagy a tulajdonjogra vonatkozó egyéb figyelmeztetéseket. A weboldalt nem másolhatja le (sem egészben, sem részben), nem továbbíthatja (elektronikusan vagy más módon), nem módosíthatja, nem hivatkozhat rá, és nem használhatja nyilvános vagy kereskedelmi célra a Toyota Material Handling Europe előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.

Hivatkozások

Ha megnyit bizonyos külső hivatkozásokat a jelen weboldalon keresztül, akkor elkerülhet a Toyota Material Handling Europe weboldaláról. Vegye figyelembe, hogy az azon weboldalakon található információkat és szoftvereket nem a Toyota Material Handling Europe állította össze és adta ki, éppen ezért a Toyota Material Handling Europe nem vállal felelősséget azon weboldalak tartalmáért, sem az ott kínált szolgáltatásokért és termékekért. A Toyota Material Handling Europe nem szavatolja, hogy az ezen a weboldalon vagy a hivatkozott weboldalakon fellelhető anyagok mentesek a fertőzésektől, vírusoktól, férgektől, trójai vírusoktól és/vagy más károkozó programoktól.

Garancia kizárása és felelősségkorlátozás

A Toyota Material Handling Europe nem vállal felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért (beleértve a speciális, véletlen vagy következményes veszteségeket és károkat), amely közvetlenül vagy közvetve ezen weboldal használatára vezethető vissza, beleértve, de nem kizárólag, a jelen weboldal, a weboldal tartalmának vagy kapcsolódó szolgáltatásainak hiányosságaira, hibáira, tökéletlenségére, meghibásodásaira, mulasztásaira, tévesztéseire vagy pontatlanságára visszavezethető veszteségeket, károkat vagy felmerülő költségeket, továbbá amely a weboldal, a weboldal egyes részei vagy tartalma, illetőleg a kapcsolódó szolgáltatások elérhetetlensége miatt következett be.

A szabályzat változásai

Vegye figyelembe, hogy a jelen Adatvédelmi szabályzat és Jogi nyilatkozat időről időre változhat. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.