Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

Logiconomi Fórum a CeMAT 2018 kiállításon

AZ IPARÁG SZAKÉRTŐINEK INSPIRÁLÓ ELŐADÁSAI A LEGÚJABB TRENDEKRŐL

Üdvözöljük a Toyota Logiconomi Fórumon!

A Logiconomi Forumra meghívtunk a Toyotánál dolgozó és külsős előadókat, hogy beszéljenek az iparágat érintő legfontosabb kérdésekről. A CeMAT minden egyes napján lehetősége lesz alaposabban tájékozódni a következő trendekről: logisztika 4.0, önműködő rendszerek, biztonságos robotika, mesterséges intelligencia, nagyméretű adathalmazok, TPS és racionalizált megoldások. Mindegy, hogy melyik téma iránt érdeklődik, várjuk a 32-es pavilonnál, ahol az iparág vezető szakértőivel találkozhat: Velünk lesz Sam Nomura, a TPS tanácsadója, Simon Floyd a Microsofttól, Jan van der Velden Vanderlande nevű testvérvállalatunktól, és még sokan mások. Alább kaphat egy kis ízelítőt abból, hogy pontosan mivel is készülünk, a kiállítás programjainak teljes körű áttekintéséhez azonban ne felejtse el letölteni a programfüzetet.

Kiemelt előadások legfontosabb előadóinktól...

Mesterséges intelligencia, robotika és új technológia: felkészülés a jövőre – exponenciálisan

Randall van Poelvoorde, a RobotXperience alapítója

Az automatizálás és a robotika manapság már bevett eljárásoknak számítanak az iparágban, azonban egyértelmű, hogy ez még csak a kezdet. Az út következő lépése a mesterséges intelligencia kiaknázása és az emberekkel együtt dolgozó robotok bevezetése, a robotok kompetenciájának exponenciális növekedését pedig nem lehet figyelmen kívül hagyni. Randall van Poelvoorde a terület szakértőjeként provokatív hangvételű előadásában áttekintést nyújt a legújabb eredményekről.

 

Április 24., kedd 11:00-14:00

 

Biztonság felülről lefelé: esettanulmány a Heinekentől

Reyes Gonzalez, a Heineken egészségvédelmi és biztonsági részlegének nemzetközi vezetője

A biztonság minden munkahelyen kulcsfontosságú kérdés, és ez különösen igaz a logisztikára és a gyártásra, ahol még mindig túl nagy a balesetek veszélye. Reyes Gonzalez vezető szerepet töltött be a Heineken biztonsági programjában, melyet „felülről lefelé” vezettek be a csoportban – mérhető és lenyűgöző eredményekkel.

 

Április 25., szerda 11:00-14:00

 

Achieve ultimate product quality with lean methodology

Sam Nomura, A Toyota Group szenior TPS-tanácsadója

A Japánban tevékenykedő Mr. Nomura sok évnyi tapasztalatra tett szert a Toyota munkatársaként a Toyota Production System módszereire összpontosítva. A Toyota egyik alapértéke a „Kaizen”, vagyis a folyamatos fejlődés. Az előadásból megtudhatja, Mr. Nomura milyen megközelítést mentén valósított meg egy tízéves fejlesztési projektet, amely kivételes minőségi javuláshoz és a garanciaigények csökkenéséhez vezetett hat gyártóüzemben Európában, az Egyesült Államokban és Japánban

 

Április 26., csütörtök 11:00-14:00

Automatizálás: Az ügyfelek rohamosan növekvő igényeinek kielégítése

Jan van der Velden, a Vanderlande raktározási részlegének igazgatója

Az e-kereskedelem teljesen átalakítja az ügyfelek elvárásait. Gyors tempót, pontosságot és rugalmasságot várnak el a teljes rendelési és kiszállítási folyamat alatt – és szeretnék, ha igazodnánk életük ritmusához. Ezért manapság az e-kereskedelem területén és az összes értékesítési csatornát egyesítő raktáraknál számtalan kihívással kell szembenéznünk. Jan van der Veldentől megtudhatja, hogyan aknázhatja ki ezt a lehetőséget, és az automatizálás hogyan válhat vállalkozása egyik megkülönböztető jegyévé.

 

Április 27., péntek 11:00-14:00

INGYENES CEMAT 2018 JEGYIGÉNYLÉS