Weboldalunk cookie-kat használ annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson Önnek. OK

2018 Április 23-27

Hannover Messe

2018 Április 23-27

CeMAT 2018 - vezető logisztikai kiállítás

A CeMAT kiállítást április 23-27. között rendezik meg a Hannoveri Vásár területén, amely a világ egyik legnagyobb és legismertebb iparági eseménye. A központi helyen lévő P32-es pavilonban lesz megtekinthető a bemutatónk, amely a lean üzleti folyamatokra fog fókuszálni, ami a méltán elismert Toyota Porduction System egyik ismérve. Az ide látogató érdeklődőknek lehetőségük lesz megismerni a Toyota erőfeszítéseit annak érdekében, hogy a logisztikai és a gyártási folyamatok során a hulladékot minimalizáljuk, és a hatékonyságot maximalizáljuk. A Toyota a lean alapelv kitalálója. A 2018-as CeMAT kiállításon fény derül arra, hogy ez a szemlélet a jelenlegi termékeknél és szerviz szolgáltatásoknál hogyan segít az optimlizálásban.
Toyota előadás

 

 

CeMAT 2018: FÓKUSZBAN A LEAN LOGISZTIKA

A 2018-as CeMAT-on a Toyota standjánál a látogatók lehetőséget kapnak, hogy felfedezzék és megismerjék a cég lean gondolkozásmódot. Lesz egy speciális 'Logiconomi Forum', ahol rendszeres tájékoztatók várják a látogatókat, mindezt vezető szakértők bevonásával. Ez magába foglalja a Japánból származó Sam Numora előadását, aki a Toyota Production System elismert előadója.

Fedezze fel előadásainkat

 

CeMAT 2018: AUTOMATIZÁLÁS

A CeMAT lehetőséget kínál a látogatóknak arra, hogy betekintést nyerjenek a Toyot automatizált gyártási és disztribúciós folyamatiba. Az automata targoncák széles választékával, a Toyota egy könnyen kivitelezhető megoldást kínál az automatizálás eléréséhez, gyors megtérülést biztosítva. Emellett a Toyota egy kiemelkedő, új vezérlési rendszert is kínál, amely a rendelkezésre álló gépeknél optimalizálja a kihasználtságot, megakadályozza az összeütközéseket és növeli a szállítási sebességet.

 

 

CeMAT 2018: A KAPCSOLÓDÁS A KULCS

A Toyota hangsúlyt fektet a lean logisztikára, amelyet telematikai megoldásokkal támaszt alá. A Toyota I_Site platform már több mint 50.000 csatlakoztatott targonca teljesítményét méri, az ügyfelek számára lehetővé teszi a a kihasználtsági szintek maximalizálását és a működési szintek javítását a hatékony üzemeltetés és balesetkezelés révén. A 2018-as CeMAT-on a Toyota bemutatja az I_Site legújabb verzióját, amely számos új funkciót tartalmaz.

jövőbeni technológiák Toyota

 

 

CeMAT 2018: JÖVŐBENI TECHNOLÓGIÁK

A logisztikai rendszerek gyors fejlesztésével, jelentős piaci versenyelőnyt lehet elérni a jelenlegi  ipari környezetben. A jövő igényeinek kielégítésének érdekében - a "Logiconomi" programon keresztül - együttműködünk az ügyfelekkel, kreatív tehetségekkel és a hasonló gondolkodású technológiai cégekkel. A 2018-as CeMAT-on a Toyota bemutatja a legújabb ötletekeit és fejlesztéseit.  A  K+F csapattal való találkozás lehetőséget biztosít látogatóinknak, hogy a lean logisztikai folyamatokat virtuális térben lássák.

Ingyenes CeMAT 2018 jegyigénylés

Ez is érdekelheti

A Swarm targonca árnyéka

Innováció és jövőbeli technológia

A Toyota értékek és az iparág kihívásai által egyaránt inspirált központban ügyfeleinket szem előtt tartva tervezzük meg az anyagmozgatási megoldásokat.

Tudjon meg többet >

Toyota Production System

Gyártási rendszerünk a „lean” alapelveken és a „pull” rendszeren alapul, ami azt jelenti, hogy csak azt gyártjuk le, amit Ön megrendel.

Tudjon meg többet >
Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >
Táblán elemezzük a folyamatokat

A Toyota filozófiája

Küldetésünknek tekintjük, hogy ügyfeleink anyagmozgatási céljait kiemelkedő hatékonysággal biztosítsuk, miközben a Toyota filozófia értékeit tartjuk szem előtt. 

Tudjon meg többet >