Fedezze fel velünk a jövőt

Okostargoncák a Toyotától

Fedezze fel a jövő technológiáját

A Toyota Material Handlingtől 2018. október 1. óta rendelt összes elektromos raktári targonca beépített telematikával kerül szállításra. Azért építjük be a gyártás során az összes targoncába a telematikai hardvert, hogy a gyártás pillanatától azonnal elérhető legyen az összes adat az összes targonca adatainak hatékony elemzése és összehasonlítása érdekében. Ez lehetővé teszi a targoncaflotta teljes körű irányítását és a folyamatok optimalizálását a kívánt területeken, például a biztonság vagy termelékenység területén.

Radikális optimalizálás vár az anyagmozgatási folyamatokra az elkövetkező évtized folyamán. Mi erre a legjobb megoldás? A targoncákat a mesterséges intelligencia segítségével össze kell kapcsolni, hogy minden apró munkafolymatról azonnal tudomást szerezzenek. Így optimalizálják a feladatok megfelelő elosztását, a veszteségek minimumra való csökkentését, idő-energiahatkonyságot.

Logiconomi filozófiánk

A lean filozófia alkalmazása a logisztikában

  •  Az érdekelt felekkel együtt dolgozunk a legújabb trendeken
  •  Adjon válaszokat
  • Teljes szerviztörténet

Logiconomi filozófiánk segítségével megtaláljuk a helyes válaszokat a kérdésekre. Célunk, hogy ügyfelekkel és más előrelátó partnerekkel együttműködjünk annak érdekében, hogy azonosítsuk a jövőbeli igényeket, és kidolgozzuk az igényeknek megfelelő termékeket és szolgáltatásokat.

Vanderlande együttműködés

A jelen és a jövő logisztikai megoldásai

Követve a globális változásokat, mint az e-kereskedelem és digitlaizáció, az anyagmozgatási ipar folymatosan és gyorsan változik. Hogy a jelen, és jövő logisztikai folyamatinak is meg tudjunk felelni együttműködést kötöttünk a Microsoft vállalattal illetve a Vanderlande cég összes fejlesztse is rendelkezésünkre áll.

Fiatal és innovatív ötletek

A Logiconomi filozófia egyik része a hallgatói versenypályázat, amelynek célja az anyagmozgatási megoldások innovatív, fiatalos és újkeletű megújítása. A Toyota Logistic Design versenyt abból a célból hozták létre, hogy párbeszéd alakuljon ki a fiatal tervezők között. A nagy sikert követően a Toyota Logistics Engineering Challenge a mérnök hallgatókat ösztönzi innovatív, de megvalósítható műszaki megoldások kialakításában.

LOGICONOMI fórum

A logisztikai technológiák jövőbeni trendjeinek megismeréséhez agilisnek és széles látókörűnek kell lennünk. Együtt kell működnünk az ügyfeleinkkel, illetve a hasonló gondolkodású beszállítók létfontosságúak e cél elérésében. Célunk, hogy közösen gondolkodjunk ügyfeleinkkel és segítsük őket a még jobb hatékonyság elérésében munkafolyamataik minden egyes szakaszán. Ezt a folyamatot egyszerűen csak Logiconominak hívjuk. Logiconomi fórumunk az ötletek és az értékes visszajelzések megosztásában és a lean-filozófiánk elterjesztésében segít bennünket. 

Logiconomi - innovatív logisztika

Logiconomi - innovatív logisztika

Logiconomi filozófiánk segítségével megtaláljuk a helyes válaszokat a kérdésekre. 

Tudjon meg többet

Az félautomata targonca vízszintes szállítást végez

Automata megoldások

Automata targonca- és teherhordó szerkezeteink fejlett és rugalmas megoldásokat kínálnak a hatékonyabb, költséghatékony árumozgatásra. 

Tudjon meg többet >

SAS logó közelnézeti kép

Aktív stabilitási rendszer

Ezen innováció elősegíti a biztonságot, valamint csökkenti a gép üzemeltetési  költségeit a műveletek folyamatos ellenőrzésével, és kontrolljával. 

Tudjon meg többet >

Vezető a lítiumionos targoncán egy raktárépületben

Egyedi lítiumionos sorozatunk

A lítiumionos akkumulátorok energiahatékonysága 30%-kal nagyobb az ólomsavas akkumulátorokénál, jelentősen csökkentve ezzel a CO2-kibocsátást.

Tudjon meg többet >

Összes törlése